GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ με απλή αναλογική!" ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για τη δήλωση Μαλέλη...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης    Ο Μαλέλης έχει καταστεί πολιτικά επικίνδυνος!!!!!!! Διάβασα σήμερα ότι ο κ. Σταμάτης Μαλέλης υπεύθυνος ε...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης  
Ο Μαλέλης έχει καταστεί πολιτικά επικίνδυνος!!!!!!!
Διάβασα σήμερα ότι ο κ. Σταμάτης Μαλέλης υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ότι "εάν στις εκλογές δεν προκύψει αυτοδυναμία δεν θα φοβηθούν να πάνε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική"
Επειδή μέχρι σήμερα από τις διατυπωμένες θέσεις της κ. Γεννηματά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, διότι τυχόν εκλογές με απλή αναλογική, εκτός του ότι θα πολυδιασπαστούν τα υπάρχοντα κόμματα άρα και το ΚΙΝΑΛ, το σοβαρότερο όμως είναι ότι θα μείνει η χώρα ακυβέρνητη και θα διαλυθεί.
Ρωτώ λοιπόν ευθέως την κ. Γεννηματά, αυτά που είπε σήμερα ο κ. Μαλέλης τα έχει εγκρίνει; διότι εάν τα έχει εγκρίνει, θα πρέπει να το γνωρίζουμε, εάν πάλι δεν τα έχει εγκρίνει, οφείλει άμεσα να απομακρύνει τον επικίνδυνο πλέον πολιτικά κ. Μαλελη από την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

Constantino Korikis
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ενα κουτί σαμπάνιες στον Μαλέλη μετα την σημερινή του συνέντευξη.
Επίσης ο Τσίπρας του έστειλε ένα τεράστιο κουτί μελομακάρονα με δεδομένο οτι με εκλογές αμέσως μετά και νεα Βουλή παραγράφονται όλες οι ευθύνες των ΣΑΝΕΛ

Μαρία Χατζηκρανιωτη 
Σας το πα εγω με τέτοιους γυρολογους την ψηφο σας δεν θα βρείτε τα ψαρια σταματησαν να τσιμπανε σε βρωμικα νερα
Manos Epitropakis
Αν είναι να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ, τότε για ποιο λόγο δεν ψηφίσαμε την απλή αναλογική όταν την έφερε ο Σύριζα ώστε να ισχύσει άμεσα; Κοιτάξτε σύντροφοι, αυτά τα πράγματα ούτε λέγονται ούτε γίνονται. Και τέλος πάντων, μπήκαμε στον προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιοι με άλλη γραμμή και με συγκεκριμένα δεδομένα και αυτονόητα. Σε αυτά σε ότι με αφορά περιλαμβάνω και το ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα είναι επικεφαλής του Επικρατείας, ακριβώς για να συμβολίσει και την γραμμή εθνικής ευθύνης του ΚΙΝΑΛ.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα μιλάμε για άλλο κόμμα, για άλλο ρόλο στο πολιτικό σκηνικό, για εξυπηρέτηση άλλων σχεδίων, στα οποία δεν προτίθεμαι να παίξω κανέναν ρόλο ούτε συνειδητά, ούτε συρόμενος, ούτε παγιδευμένος.
Είμαι σαφής;

Panagiotis Kostoulas
Το σχέδιο Μαλέλη είναι σαφές: κόψιμο γεφυρών προς ΝΔ στην απεγνωσμένη προσπάθεια επαναπατρισμού συριζαίων στο ΚΙΝΑΛ ώστε να διαπραγματευτούμε από καλύτερη θέση τον τελικό στόχο που είναι η όσμωση και η καταληκτική ένωση με το ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση κόντρα στην "κυβέρνηση της δεξιάς".
Αυτό είναι όλο.
Κι επειδή δεν πρόκειται να επαναπατριστούν συριζαίοι στο ΚΙΝΑΛ, (δεν επαναπατρίστηκαν τέσσερα χρόνια και θα επαναπατριστούν εν μέσω προεκλογικής πόλωσης-γελάει ο κόσμος) αλλά αντίθετα αν κατέβει το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές με αυτή την αυτοκτονική γραμμή θα πάει χειρότερα απο ό,τι πήγε το 15 η μόνη κατάληξη θα είναι ένα ΚΙΝΑΛ του 5% να οσμώνεται με ένα ΣΥΡΙΖΑ του 25%.
Δεν υπάρχει όσμωση, υπάρχει απορρόφηση. Για να μην δουλευόμαστε κιόλας.
Λοιπόν, ο Μαλέλης θέλει αυτό. Τελείωσε. Είναι η γραμμή Μπίστη-Μαραντζίδη (όχι Ραγκούση, αυτός θέλει σκέτο ΣΥΡΙΖΑ).
Το θέμα είναι τι θέλει η η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Λένε κάποιοι ότι ο Μαλέλης δεν εκφράζει το ΚΙΝΑΛ.
Σόρι αλλά ο Μαλέλης είναι υπεύθυνος επικοινωνίας, στη θέση αυτή τον έβαλε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με αντικείμενο να εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ.
Όσο λοιπόν μένει στη θέση αυτή δικαιούμαστε να λέμε ότι η γραμμή Μαλέλη είναι η γραμμή ΚΙΝΑΛ.
Να τελειώνει το καλαμπούρι.

Παύλος Αθανασόπουλος
Η χαρα των νεοδημοκρατών και των προθυμων τους για την δηλωση Μαλελη ας προβληματισει την Χαριλαου Τρικουπη.
Εκτος αν αυτό επιδιωκουν.

Panagiotis Louskos εξοργισμένος.
Εγω τις δηλώσεις του Stamatis Malelis A...τις διαβάζω ανάποδα .
"θα κάνουμε συνεχώς εκλογές , μέχρι να πάρει αυτοδυναμια η ΝΔ , ακόμη και με απλή αναλογική και στα παλιά μας τα παπούτσια η χώρα"...bravo Stamatis

Dimitris Markopoulos
Τον Σταμάτη τον σέβομαι απεριόριστα. Όμως ακριβώς για αυτό που περιγράφει πιστεύω ακράδαντα πως το ΚΙΝΑΛ θα καταποντιστεί πολιτικά και παρά πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου του θα επιλέξει τον Κυριακο Μητσοτακη και τη ΝΔ. Η χώρα αγαπητέ Σταμάτη δεν χρειάζεται απανωτές κι επικίνδυνες εκλογές. Σταθερή αντίλαϊκίστικη κυβερνηση χρειάζεται. Όχι αλλά πειράματα στην πλάτη της μεσαίας Τάξης και των φτωχοποιημενων λαϊκών στρωμάτων. Με τον κόσμο της κεντροαριστεράς οφείλουμε να συμπτύξουμε κοινό αγωνιστικό μέτωπο. Μέτωπο αντιΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με το επίσημο ΚΙΝΑΛ να εκφράζει τέτοιες επικίνδυνες θέσεις θεωρώ πως απέχουμε. Με τον κόσμο του πάλι όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση