GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η άγνωστη ζωή της

Στο εορταστικό τεύχος του «ΕΣΤΙΑζω» που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα EΣΤΙΑ η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποκάλυψε στον Μανώλη Κοττάκη τις άγν...

Στο εορταστικό τεύχος του «ΕΣΤΙΑζω» που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα EΣΤΙΑ η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποκάλυψε στον Μανώλη Κοττάκη τις άγνωστες πτυχές της ζωής της.
Τον δεσμό της με την πίστη και την υπόσχεσή της να ανάβει πάντα ένα κερί στην Εκκλησία της Ανάστασης στα Σπάτα αλλά και στην Παναγία της Τήνου ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για το γεγονός ότι ο σύζυγός της, Βαρδής Βαρδινογιάννης, βγήκε αλώβητος από την επίθεση που εξαπέλυσαν οι τρομοκράτες εναντίον του εκείνο το πρωινό στη Νέα Ερυθραία. Μιλά για την καταλυτική επιρροή που έπαιξε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της η μητέρα της στην Ερμιόνη, την οποία θυμάται να φορά ένα μαντήλι και να βοηθά όλο τον κόσμο.
Για τον Παναγιώτη, το πρώτο παιδί στο οποίο έγινε εγχείρηση μυελού των οστών το 1990 και το οποίο σήμερα ετοιμάζεται να παντρέψει. Για την άποψή της ότι είναι λάθος ο όρος φιλανθρωπία, γιατί υποκρύπτει έπαρση. Για την πεποίθησή της ότι «ο κόσμος είμαστε εμείς μαζί με τους άλλους, όχι μόνοι».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Δείτε εδώ το άρθρο του διευθυντή της Εστίας Μανώλη Κοττάκη, ο οποίος περιγράφει την εμπειρία που έζησε κατά την τετράωρη ξενάγησή του στην Ογκολογική Μονάδα «ΕΛΠΙΔΑ» του Νοσοκομείου Παίδων και στον «Ξενώνα» στις αρχές Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση