GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του

Συγκινητική είναι η εξομολόγηση που κάνει ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του πα...

Συγκινητική είναι η εξομολόγηση που κάνει ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο γιος του σπουδαίου τραγουδιστή και συνθέτη, Αντώνη Βαρδή αναφέρει ότι πολύ πρόσφατα και αφού είχε πάει στο νεκροταφείο για να επισκεφτεί το μνήμα του, είδε ένα όνειρο στο οποίο ο πατέρας του του έλεγε "Γιάννη, δεν είμαι εδώ. Είμαι παντού. Τζάμπα πηγαίνεις".

Ο Γιάννης Βαρδής, εξηγεί ότι μιλά καθημερινά με τον πατέρα του, σαν να είναι εδώ και ότι πραγματικά τον νιώθει κοντά του.

Εξάλλου, αυτό το διάστημα κυκλοφορεί και το νέο τραγούδι"Μία ζωή θα είσαι εδώ", με τις φωνές και των δύο, κάτι που επιτείνει την αίσθηση της παρουσίας του πατέρα του κοντά του.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση