GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστουγεννιάτικο Δείπνο αγάπης για την στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ένα Χριστουγεννιάτικο Δείπνο αγάπης για την στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» , με την συμμετοχή του αγαπημένου καλλιτέχνη Μιχάλη ...

Ένα Χριστουγεννιάτικο Δείπνο αγάπης για την στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με την συμμετοχή του αγαπημένου καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη, διοργάνωσαν, για τρίτη συνεχή χρονιά, φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton.

Για ακόμα μια χρονιά, την ίδια ημερομηνία όπως και πέρυσι, η νέα γενιά στήριξε έμπρακτα το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και της Προέδρου του κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, καθώς η φετινή εκδήλωση διοργανώθηκε για την στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και την αγορά υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για να λειτουργήσει η Μονάδα ως Κέντρο Αριστείας.

Αμαλία Κούστα, Παντελής Καλογεράκος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιώργος Μωραϊτάκης, Κατερίνα Καραβάτου

Επικεφαλής της οργάνωσης της εκδήλωσης, στην οποία έδωσε δυναμικό «παρών» η νέα γενιά, ήταν οι φοιτητές Παντελής Καλογεράκος, Αμαλία Κούστακαι Γιώργος Μωραϊτάκης, οι οποίοι, στην έναρξη της βραδιάς παρέδωσαν συμβολικά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια καρδιά, η οποία, όπως χαρακτηριστικά της είπαν, «συμβολίζει την καρδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ που εδώ και 28 χρόνια, με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη χτυπά δυνατά για τα παιδιά με καρκίνο».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά για την πολύτιμη στήριξή τους, όσο και όλους τους παρευρισκόμενους για την αγάπη τους στα παιδιά. «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων σημαίνει αγάπη, αλληλεγγύη, κατανόηση και κοινωνική προσφορά, σημαίνει ελπίδα . Αυτές οι αξίες είναι διάχυτες σε αυτή την αίθουσα απόψε, όπως και σε ολόκληρο το έργο μας στο πλευρό των παιδιών και των συνανθρώπων μας. Η σκέψη μας βρίσκεται διαρκώς κοντά τους καθώς μάχονται για τη ζωή τους, για τις οικογένειές τους, για την αξιοπρέπειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν ενημερωτικά βίντεο για την δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και η νέα καμπάνια του Συλλόγου, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο, με την συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων του αθλητισμού και συγκεκριμένα των Γιάννη Αντετοκούμπο, Λευτέρη Πετρούνια, Άννας Κορακάκη, Νίκου Κακλαμανάκη, Μαρίας Σάκκαρη και Σοφίας Μπεκατώρου.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους που δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν στον ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του δημοφιλούς ερμηνευτή. Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγούδησε και η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, στηρίζοντας και εκείνη την «ΕΛΠΙΔΑ».

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενθουσίασε το κοινό

Μελίνα Μακρή

Μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Bernhard Schulte Shipmanagement, Mystras Grand Palace Resort & Spa, Jaguar LandRover και Alumil. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε, ακόμα, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, για την προσφορά των νερών και αναψυκτικών, το Οινοποιείο ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ & Κτήμα ΚΥΡ – ΓΙΑΝΝΗΣ, για την προσφορά των κρασιών και το ανθοπωλείο PETRIDIS LVγια τον στολισμό της αίθουσας και την εταιρεία FRESHγια την προσφορά των γλυκισμάτων.

Τον συντονισμό της βραδιάς έκανε η παρουσιάστρια κυρία Κατερίνα Καραβάτου.

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Καραβάτου

Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ρίτα Μωραϊτάκη, Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έλενα Λυμπερη

Αιτερίνη Μεταξωτού, Ελένη Σαμαρά, Μπέκυ Στραβελάκη

Τζωρτζίνα Έλληνα, Ντίνα Πριτσιβέλη, Αλίνα Μινέττα, Ντόρα Δημοπούλου

Ντόρα Δημοπούλου, Δημήτρος Θάνος, Μανώλης Παπασάββας, Αφροδίτη Πλακιωτάκη

Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέττα

Μελίνα Δασκαλάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Μανώλης Παπασάββας, Δημήτρης Θάνος

Γρηγόρης Κανόνης, Κλαίρη Τσαβλίρη - Κανόνη

Richard και Eia Jackson

Η Σοφία Κούστα με τις κόρες της

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση