GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αίμα σημαδεύτηκαν οι εκλογές στην Λ.Δ. του Κονγκό - Δύο νεκροί σε συμπλοκή μετά από κατηγορίες για νοθεία

Ένας αστυνομικός και ένας πολίτης σκοτώθηκαν στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού ...

Ένας αστυνομικός και ένας πολίτης σκοτώθηκαν στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που ξέσπασε με αφορμή κατηγορίες για υποτιθέμενη νοθεία στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα, σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα και έναν πολιτικό από την περιοχή.

Ο Βιτάλ Καμέρχε, πολιτικός από την επαρχία του Νότιου Κίβου, και ένας αυτόπτης μάρτυρας που ζήτησε να μην κατονομαστεί, ανέφεραν ότι ο καβγάς ξέσπασε σε εκλογικό κέντρο στην πόλη Ουαλούνγκου, αφότου οι ψηφοφόροι κατηγόρησαν έναν αξιωματούχο της εκλογικής διαδικασίας για νοθεία.

Ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα που ενεπλάκη στη συμπλοκή και ο κόσμος στη συνέχεια ξυλοκόπησε τον αστυνομικό μέχρι θανάτου, σύμφωνα με τις δύο πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση