GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσαβούσογλου: Κανείς δεν θα μας εμποδίσει να εξοντώσουμε τους τρομοκράτες

Νέο μήνυμα για στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία έδωσε από την Λιβύη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύ...

Νέο μήνυμα για στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία έδωσε από την Λιβύη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει απεσταλμένη του Sigmalive στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

«Όπως καθαρίσαμε περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους με την Ασπίδα του Ευφράτη, όπως κανείς δεν εμπόδισε την επιχείρηση στο Αφρίν και τους θάψαμε στα βουνά και τα λαγούμια του Αφρίν, έτσι και στα ανατολικά του Ευφράτη κανείς δεν θα μας εμποδίσει να εξοντώσουμε και να καθαρίσουμε αυτούς τους τρομοκράτες», δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου από την Λιβύη όπου βρίσκεται για επίσημες επαφές.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον Λίβυο υπουργό Εξωτερικών αναφέρθηκε στις διμερείς σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και σε περιφερειακά θέματα.

Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση