GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχειρηματίας βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 62χρονος ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στην επιχείρηση του, στα Καπαριανά του Δήμου Φαιστού. Σύμφων...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 62χρονος ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στην επιχείρηση του, στα Καπαριανά του Δήμου Φαιστού.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 62χρονος το απόγευμα της Πέμπτης φέρεται να ακούμπησε ένα καλώδιο, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής το πόρισμα της οποίας επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις ότι ο θάνατος του οφείλεται σε ηλεκτροπληξία.

Το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο άνδρα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας Βοριζίων.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση