GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή μιλά μέσα από τη φυλακή: Καταρρέει η μισή κατηγορία

Μέσα από τη φυλακή μίλησε ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί, δηλώνοντας αθώος και τονίζοντας ότι καταρρέουν οι κατηγ...

Μέσα από τη φυλακή μίλησε ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί, δηλώνοντας αθώος και τονίζοντας ότι καταρρέουν οι κατηγορίες, καθώς προκύπτει από το στίγμα των κινητών ότι δεν ήταν μαζί για μισή ώρα.
Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ επικαλείται στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί και σύμφωνα με αυτά ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού.
«Έχω κάνει μια αίτηση αποφυλάκισης και περιμένω… Η ψυχολογική κατάσταση δεν είναι ευχάριστη, ούτε για εμένα, ούτε για την οικογένειά μου… Το στοιχείο που έχει βγει από την ίδια την εταιρεία ταξί στην οποία εργαζόταν και δεν εργάζεται πια, επαληθεύει όσα είχα πει εγώ. Ξεκινήσαμε για μια ηλίθια βόλτα μαζί και λίγο μετά τον έχασα από τα μάτια μου. Αυτό φαίνεται και από τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μας. Στην ουσία καταρρέει η μισή του κατηγορία".
Στη συνέχεια εξέφρασε την απορία του γιατί δημοσιοποιούνται τα δικά του στοιχεία, που τον κατηγορούν για βιασμό και όχι αυτά των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. "Είμαι ένα μήνα μέσα και κάποιες μέρες. Γιατί να είμαι μια ώρα μέσα αν δεν έχω κάνει κάτι; Θα είμαι μέσα μια βδομάδα ή πέντε χρόνια ακόμα; Αυτό είναι το ψυχοφθόρο. Θα έχει ένα τέλος αυτό κάποια στιγμή; Και πώς γίνεται να κατηγορείς κάποιον; Λες ότι κατηγορώ κάποιον και πάει φυλακή; Ζητάω, αν ο νόμος προβλέπει ότι ο βιαστής πρέπει να βγει στη δημοσιότητα, να βγει. Αλλά να σιγουρευτούμε παιδιά. Θα βγουν μετά αυτοί για δυσφήμηση;» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.
Και πρόσθεσε: «Βίασαν τη φοιτήτρια και δεν έχουμε δει πουθενά ποιοι είναι! Δεν λέω επειδή δημοσιοποίησαν εμένα, αλλά ποιο είναι το κριτήριο; Γιατί εγώ κι όχι αυτοί;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση