GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποιημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς

Ικανοποιημένος από την απόδοση και την νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας με 3-0 έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς. Τι είπε για τα μεταγραφικά. Αν...

Ικανοποιημένος από την απόδοση και την νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας με 3-0 έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς. Τι είπε για τα μεταγραφικά.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:
Για τη νίκη επί της Λαμίας και το αν η ομάδα του ήταν όσο αποτελεσματική ήθελε: «Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Όχι, υπήρχαν και άλλα γκολ που έπρεπε να μπουν. Πραγματικά γενικά παίξαμε καλά όμως. Εκεί που έπρεπε να επιταχύνουμε το κάναμε και εκεί που έπρεπε να αμυνθούμε το κάναμε. Δείξαμε σίγουροι και αποτελεσματικοί. Ένα ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί κατακτήθηκε και με ποιότητα».
Για την κλήρωση της Δευτέρας και το εάν την έχει στο μυαλό του: «Όχι, δεν την σκέφτομαι γιατί έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Όποια και να είναι η αντίπαλος θα την αντιμετωπίσουμε. Το Κύπελλο είναι σημαντικό γιατί θα δούμε και θα δοκιμάσουμε τα παιδιά της Ακαδημίας. Τους νέους παίκτες μας».
Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την Μίλαν, τις μεταγραφές και τον Φερέιρα: «Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε τα άπειρα ονόματα που γράφονται. Εγώ ασχολούμαι με παίκτες που έχουμε. Θα μπορούσα να πω για τον Μασούρα που θα έρθει σε εμάς. Αυτήν την στιγμή μιλάμε για τους παίκτες που έχουμε».
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση