GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ινδία: Γυναίκα εκδικήθηκε τον άνδρα που την παρενοχλούσε - Τον έδεσε και του έκοψε τα γεννητικά όργανα

Σοκ προκαλεί στην Ινδία η είδηση ότι μία γυναίκα εκδικήθηκε τον άνδρα που την παρενοχλούσε κόβοντάς του τα γεννητικά του όργανα. Ό...

Σοκ προκαλεί στην Ινδία η είδηση ότι μία γυναίκα εκδικήθηκε τον άνδρα που την παρενοχλούσε κόβοντάς του τα γεννητικά του όργανα.

Όπως έγινε γνωστό, ένας 27χρονος παρενοχλούσε την παντρεμένη 47χρονη γειτόνισσά του τους τελευταίους μήνες ζητώντας επίμονα σεξουαλικές χάρες. Μάλιστα, είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτά του και στον σύζυγό της προκαλώντας της προβλήματα στον γάμο της. Η γυναίκα δεν άντεξε τις οχλήσεις του κι έτσι αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Ζητώντας τη συνδρομή δύο γειτόνων της, παρέσυρε τον νεαρό άνδρα σε απόμερο σημείο όπου αφού τον έδεσαν σε δέντρο του έκοψαν τα γεννητικά όργανα και στη συνέχεια τα έδωσαν σε σκύλο να τα φάει.

Ωστόσο, για να μην τον αφήσει να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία τον μετέφερε στο νοσοκομείο και ακολούθως ομολόγησε την πράξη της λέγοντας ότι το έκανε για να του δώσει ένα μάθημα. Συνελήφθη και αυτή και οι δύο συνεργάτες της για απόπειρα δολοφονίας.

Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, ο άνδρας συνέχιζε να την παρενοχλεί παρά το γεγονός ότι εκείνη απέρριπτε τις επίμονες προτάσεις του. Σύμφωνα με τα ινδικά Μέσα, ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση ενώ η οικογένειά του είναι σε σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση