GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιματηρή ληστεία με ομηρία στη Βραζιλία - Έντεκα νεκροί, μεταξύ των οποίων πέντε όμηροι - ΦΩΤΟ

Με αίμα βάφτηκε ληστεία σε πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας όπου ένοπλοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν δύο τράπεζες κρατώντας ομήρ...

Με αίμα βάφτηκε ληστεία σε πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας όπου ένοπλοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν δύο τράπεζες κρατώντας ομήρους.

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ αυτών πέντε όμηροι, ενώ σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Μιλάγρες.

«Ενημερωθήκαμε από το νοσοκομείο που έκανε λόγο για 11 νεκρούς, έξι ένοπλους και πέντε ομήρους» δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Band News Lielson Landin, ο δήμαρχος του Μιλάγρες, στην πολιτεία Σεαρά.

«Οι ληστές σκότωσαν τους ομήρους και η αστυνομία σκότωσε τους κακοποιούς» εξήγησε ο δήμαρχος, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη των γεγονότων.

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο απολογισμός των νεκρών είναι μεγαλύτερος, συνολικά 13. Η ανταλλαγή πυρών διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, μετά την απόπειρα ληστείας, πριν από τα ξημερώματα.

Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, ανάμεσά τους ένα παιδί, βρίσκονται μεταξύ των νεκρών.

Όπως φαίνεται, τα τέσσερα θύματα συνελήφθησαν όμηροι από τους ενόπλους που επιχειρούσαν να διαφύγουν, ενώ επέβαιναν σε ένα όχημα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πηγή φωτό: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση