GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! Απήγαγαν γνωστό επιχειρηματία του Πειραιά...

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από την  αρπαγή γνωστού επιχειρηματία του Πειραιά που συνέβη περίπου στις 9 το πρωί έξω από το σπί...

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από την  αρπαγή γνωστού επιχειρηματία του Πειραιά που συνέβη περίπου στις 9 το πρωί έξω από το σπίτι του επί της οδού Θεμιστοκλέους στη Πειραϊκή.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες ντυμένοι στα μαύρα ώστε να μοιάζουν με αστυνομικούς των Ειδικών Δυνάμεων (καθώς μάρτυρες αναφέρουν ότι έφεραν στα μπουφάν τους λογότυπο της ΕΚΑΜ) επιβίβασαν με την βία σε τζιπ  τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών ποτών και καπνικών προϊόντων, τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως είδαν τους άγνωστους άντρες να επιβιβάζουν με τη βία τον επιχειρηματία σε ένα αυτοκίνητο και να διαφεύγουν με ταχύτητα.Απαγωγή επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018. Τέσσερις άνδρες με ρούχα που είχαν διακριτικά της ΕΚΑΜ πλησίασαν και ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία. Οι απαγωγείς ανάγκασαν το θύμα να τους ακολουθήσει, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. EUROKINISSI

Στην οικία του επιχειρηματία έχει μεταβεί κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής και βρίσκεται σε επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς του για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει κανείς με την οικογένεια για την απαίτηση λύτρων, αν και βεβαίως είναι πολύ νωρίς και έτσι δεν γνωρίζουν ακόμα οι Αρχές αν έχουν να κάνουν με περίπτωση απαγωγής για λύτρα ή για κάποια προσωπική ή οικονομική διαφορά του θύματος με τους δράστες.

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός για το περιστατικό και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα αλλά και για να διαπιστωθούν τα ακριβή κίνητρα των δραστών, ώστε να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του θύματος προσπάθησε να επικοινωνήσει στο κινητό τηλέφωνο του γιου της πολλές φορές δίχως όμως αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση