GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ειδικό δικαστήριο προειδοποιεί την κυβέρνηση η ΝΔ για τη ΔΕΠΑ

Του Γιώργου Λυκουρέντζου Σε υψηλούς τόνους και με τη Νέα Δημοκρατία να προειδοποιεί τους Υπουργούς της κυβέρνησης για ειδικό δικασ...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε υψηλούς τόνους και με τη Νέα Δημοκρατία να προειδοποιεί τους Υπουργούς της κυβέρνησης για ειδικό δικαστήριο άρχισε η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της Ν.Δ για τη ΔΕΠΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης μίλησε για καραμπινάτο σκάνδαλο τονίζοντας ότι η κυβέρνηση αποπειράθηκε να χαρίσει 80 εκατομμύρια ευρώ στην ELFE ιδιοκτησίας Λαυρεντιάδη ως συμψηφισμό με τα χρέη στη ΔΕΠΑ.

Οι τόνοι ωστόσο ανέβηκαν κατακόρυφα όταν στο βήμα ανέβηκε ο έτερος Αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιώντας ευθέως τους Υπουργούς με ειδικό δικαστήριο.

"Είναι αδύνατον για αυτή την ιστορία να μην πάτε στο ειδικό δικαστήριο. Γι'αυτό θα πάτε φυλακή και θα σας κοπούν τα γελάκια" είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος σημείωσε ότι η αρμοδιότητα της Βουλής επί ποινικών υποθέσεων δεν εξαντλείται στην απόδειξη της ενοχής. "Αρκούν οι ενδείξεις και μετά ειδικό δικαστήριο. Σας συμβουλεύω να οργανωθείτε υπερασπιστικά" είπε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στα Υπουργικά έδρανα.

Σε λίγη ώρα αναμένεται η απάντηση των αρμοδίων Υπουργών. Ήδη από νωρίς το πρωί στην αίθουσα της Ολομελείας παρευρίσκονται και αναμένεται να τοποθετηθούν ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση