GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έβγαλε νύχια" η Αμανατίδου: Νιώθω τέλεια που έδιωξα την Εύη - ΒΙΝΤΕΟ

H Άννα Αμανατίδου είναι ευτυχισμένη και επειδή κατάφερε να παραμείνει στο GNTM αλλά και επειδή αποχώρησε η Έυη Ιωαννίδου από παιχν...

H Άννα Αμανατίδου είναι ευτυχισμένη και επειδή κατάφερε να παραμείνει στο GNTM αλλά και επειδή αποχώρησε η Έυη Ιωαννίδου από παιχνίδι. Εξάλλου οι δυο τους είχαν μεγάλη κόντρα, καθώς η Έυη πίστευε ότι η Άννα δεν κάνει για μοντέλο, ενώ η Αμανατίδου υποστήριζε ότι μπορεί να τα καταφέρει σε όλες τις δοκιμασίες.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της η Άννα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και δήλωσε στα παρασκήνια του GNTM: «Έχω πάρει μια ηθική ικανοποίηση αυτή τη στιγμή. Όταν ακούς από ένα άτομο ότι δεν κάνεις για μοντέλο και το διώχνεις, είσαι καλά. Είχε το σκεπτικό θα κερδίσει και ότι είναι πρώτη. Ε κατέβα. Πολλές θα ήθελαν να διώξουν την Εύη. Νιώθεις τέλεια όταν διώχνεις ένα τέτοιο άτομο που σε υποτιμάει συνέχεια.

Το μόνο άτομο που δεν χαιρέτησα ήταν η Μέγκι. Η Εύη με χαιρέτησε. Όλα καλά. Δεν την έβλεπα για αντίπαλο. Θεωρούσα πως ήμουν πιο πάνω από αυτή. Και μια instagrammer μπορεί άνετα να σταθεί σα μοντέλο. Έδωσα την απάντησή μου στην Εύη. Μη φοβάσαι γλυκούλα μου. Τα φιλάκια μας», είπε χαρακτηριστικά η 22χρονη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση