GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Χρηστίδη-Καμμένου για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Αντιδράσεις προκάλεσε η φράση του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ο οποίος παραλλήλισε τις κατηγορίες για ηθική αυτουργία της κυβέρν...

Αντιδράσεις προκάλεσε η φράση του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ο οποίος παραλλήλισε τις κατηγορίες για ηθική αυτουργία της κυβέρνησης για την επίθεση στον ΣΚΑΪ, με τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου για σχέσεις του με την 17 Νοέμβρη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε αναφέροντας πως “το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος”.
Η απάντηση του Καμμένου ήταν άμεση, λέγοντας πως ουδέποτε εξαπέλυσε τέτοιες κατηγορίες για τον Ανδρέα Παπανδρέου, και μάλιστα όσοι τότε το έλεγαν αυτό, καταδικάστηκαν ως συκοφάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση