GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό της Κύπρου - Θα καταθέσει ξανά ο ανακριτής

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα, η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στο Στρόβολ...

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα, η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στο Στρόβολο με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να γίνει η αντεξέταση του ανακριτή της υπόθεσης Σάββα Σιαμούτη από τον συνήγορο υπεράσπισης του Λοΐζου Τζιωνή.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη δικάσιμο, ο ανακριτής, λοχίας Σάββας Σιαμούτης κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της δίκης εντός δίκης και επί των ενστάσεων που ήγειρε ο συνήγορος υπεράσπισης του Τζιωνή και αφορούν τις καταθέσεις Τζιωνή, τις υποδείξεις σκηνών αλλά και την παραλαβή τεκμηρίων από το σπίτι της οδού Σκιάθου στην Αγλαντζιά, γεγονότα για τα οποία επικαλέστηκε ότι ο πελάτης του τελούσε υπό το καθεστώς στέρησης ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ο λοχίας Σιαμούτης εξιστόρησε τα γεγονότα από τη σύλληψη του Τζιωνή, τις καταθέσεις και τις υποδείξεις σκηνών αλλά και την αναγνωριστική παράταξη κατά την οποία ο 15χρονος γιος του ζεύγους, αναγνώρισε τον Τζιωνή ως το πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στο σπίτι το βράδυ του φόνου. Μάλιστα ο κ. Σιαμούτης κατέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Λοϊζος Τζιωνής τελούσε υπό το καθεστώς στέρησης ουσιών αναφέροντας ότι δεν μπορεί ένα πρόσωπο που είναι χρήστης να αντέξει 15-16 μέρες χωρίς την δόση του.

Πηγή πληροφοριών: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση