GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός διαδηλωτής των "κίτρινων γιλέκων" - Είναι το έκτο θύμα του κινήματος

Ένας διαδηλωτής του κινήματος των "κίτρινων γιλέκων" σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα όταν τον χτύπησε φορτηγό σε κυκλι...

Ένας διαδηλωτής του κινήματος των "κίτρινων γιλέκων" σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα όταν τον χτύπησε φορτηγό σε κυκλική διασταύρωση κοντά στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου στην Αβινιόν (στον νομό Βοκλίζ), έγινε γνωστό από την εισαγγελία.
"Ο οδηγός του φορτηγού τέθηκε υπό κράτηση. Το θύμα ήταν 23 ετών", δήλωσε η αντιεισαγγελέας της Αβινιόν διευκρινίζοντας ότι ο οδηγός έχει πολωνική εθνικότητα.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Είναι ο έκτος θάνατος που σημειώνεται στο περιθώριο του κινήματος των "κόκκινων γιλέκων".
Στις 17 Νοεμβρίου ήδη, πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων των "κίτρινων γιλέκων", μια διαδηλώτρια σκοτώθηκε στην περιοχή Πον-ντε-Μποβουαζέν, στη Σαβοΐα, όταν τη χτύπησε μια οδηγός που κατελήφθη από πανικό σε οδόφραγμα. Δύο ημέρες αργότερα, ένας 37χρονος μοτοσικλετιστής χτυπήθηκε από μικρό φορτηγό που έκανε ελιγμούς για να αποφύγει οδόφραγμα των "κίτρινων γιλέκων" και υπέκυψε στα τραύματά του την επομένη.
Τη νύχτα της 1ης προς τη 2α Δεκεμβρίου, τρίτο Σαββατοκύριακο της κινητοποίησης, ένας οδηγός αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του πέφτοντας πάνω σε σταματημένο φορτηγό σε οδόφραγμα κοντά στην Αρλ.
Το τέταρτο θύμα, μια 80χρονη, τραυματίστηκε από χειροβομβίδα δακρυγόνου στη Μασσαλία την 1η Δεκεμβρίου. Υπέκυψε την επομένη στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.
Στις 10 Δεκεμβρίου, μια 20χρονη σκοτώθηκε στην περιοχή Σαράντ, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε πάνω σε φορτηγό, ένα τροχαίο που πιθανόν οφειλόταν στην ένταση που επικρατούσε σε οδόφραγμα των "κίτρινων γιλέκων".
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση