GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Δεν τερματίζουμε μονομερώς το Brexit

Απέρριψε την πρόταση του γενικού εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία η Βρετανία έχει το δικαίωμα να αποσύρε...

Απέρριψε την πρόταση του γενικού εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία η Βρετανία έχει το δικαίωμα να αποσύρει τη γνωστοποίηση του Brexit μονομερώς, ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

Όπως τόνισε, η βρετανική κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανακαλέσει τη γνωστοποίηση της αποχώρησής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση και σημείωσε ότι οι δηλώσεις του γενικού εισαγγελέα δεν αποτελούν την τελική απόφαση.

Πάντως, η πρόταση του γενικού εισαγγελέα μπορεί να ενισχύσει τους υποστηρικτές της παραμονής στην ΕΕ στο βρετανικό Κοινοβούλιο, όπου ξεκινά η συζήτηση επί των σχεδίων της Μέι για διατήρηση στενών οικονομικών σχέσεων με την Ένωση μετά την αποχώρηση της Βρετανίας τον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση