GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέκα βραβεία για την ταινία του Λάνθιμου στα British Independent Film Awards

Με δέκα βραβεία έφυγε το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου από την τελετή απονομής των British Independent Film Awards που πραγματοποι...

Με δέκα βραβεία έφυγε το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου από την τελετή απονομής των British Independent Film Awards που πραγματοποιήθηκε χθες (2/12), καθώς κέρδισε, μεταξύ άλλων, αυτά της Καλύτερης Ταινίας, της Καλύτερης Σκηνοθεσίας, του Καλύτερου Σεναρίου για το δίδυμο των Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα, του Α' Γυναικείου Ρόλου για την Ολίβια Κόλμαν και του Β' Γυναικείου Ρόλου για τη Ρέιτσελ Βάις.
Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ήταν υποψήφια για 13 βραβεία. Στις κατηγορίες των τεχνικών βραβείων, το «The Favourite» κέρδισε τα βραβεία Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Κομμώσεων και Μακιγιάζ, Κάστινγκ, Κοστουμιών και Φωτογραφίας.
Το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου κέρδισε ο Τζο Κόουλ για την ερμηνεία του στο «Προσευχήσου Πριν Πεθάνεις» του Ζαν-Στεφάν Σοβέρ, ενώ του βραβείο του Β' Ανδρικού ρόλου δόθηκε στον Αλεσάντρο Νιβόλα για την «Ανυπακοή» του Σεμπαστιάν Λέλιο. Ο Τζόνι Γκρίνγουντ απέσπασε τα Βραβεία Ήχου και Μουσικής για το «Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ» της Λιν Ράμσεϊ.
Το «Roma» του Αλφόνσο Κουαρόν βραβεύτηκε στην κατηγορία Καλύτερης Διεθνούς Ανεξάρτητης Παραγωγής, ενώ η Βρετανίδα ηθοποιός Τζούντι Ντεντς τιμήθηκε με Βραβείο Συνολικής Προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση