GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Σταθάκη - Σκρέκα

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας.
"Αποφεύγω να σχολιάζω τις δημοσκοπήσεις, έχω την αίσθηση όμως ότι εδώ και αρκετούς μήνες είναι διάχυτη εντύπωση ότι η ΝΔ έχει ένα προβάδισμα με υψηλό βαθμό συσπείρωσης, η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρή και μικραίνει συνεχώς. Διατηρεί ακόμα χαμηλότερο βαθμό συσπείρωσης με ένα σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων να εμφανίζονται αναποφάσιστοι. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος της ημέρας ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές" δήλωσε ο Γ. Σταθάκης.
"Εγώ μπορώ να δω μόνο την πραγματικότητα των μετρήσεων που δείχνουν ότι από τη στιγμή που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αρχηγία της ΝΔ έχουμε μια παγιωμένη μεγάλη διαφορά σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ, η οποία φαίνεται ότι δεν είναι ανατρέψιμη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει η ΝΔ, ότι πρέπει εμείς να εφησυχάζουμε και ίσα-ίσα θα πρέπει ακόμα περισσότερο να αποδείξουμε στον κόσμο την επόμενη φορά στις εθνικές εκλογές να στηρίξει και να δώσει τη δυνατότητα στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει η χώρα και τα κακώς κείμενα" ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.
"Ο κ. Τσίπρας έχει πατήσει βαθιά το γκάζι της παροχολογίας και της σκανδαλολογίας" συμπλήρωσε ο κ. Σκρέκας.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχολίασε ότι "η οικονομία κατά τη γνώμη μου είναι το δυνατό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ. Κλείσαμε το μνημόνιο, τα περί τετάρτου μνημονίου πλέον η ΝΔ έχει μείνει χωρίς αφήγημα. Η οικονομία βελτιώνεται σημαντικά και προσδοκούμε ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση