GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στον Βόλο - Έφυγε από τη ζωή ο Dorian K9

Βαθύτατη θλίψη έχει σκορπίσει στους λιμενικούς του Βόλου η απώλεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου για την ανίχνευση ναρκωτικών ου...

Βαθύτατη θλίψη έχει σκορπίσει στους λιμενικούς του Βόλου η απώλεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών με την ονομασία Dorian K9.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ταχυδρόμος'', ο αγαπημένος σκύλος που υπήρξε πρωταγωνιστής σε όλες τις έρευνες για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών, απεβίωσε το περασμένο σαββατοκύριακο.

Οι λιμενικοί του Κ.Λ. Βόλου αποχαιρετούν τον συνάδελφό τους αναφέροντας: "Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αστυνομικού σκύλου Dorian K από παθολογικά αίτια.

Ο Dorian ήρθε στην υπηρεσία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου το Φεβρουάριο του 2011 και συμπλήρωσε πρόσφατα το 10 έτος της ηλικίας του.

Εκπαιδευμένος άρτια στην ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών αποτέλεσε ιδανικό ντουέτο με τον εκπαιδευτή του, συνοδό και καλύτερό του φίλο Αρχικελευστή του Λιμενικού Σώματος Δημήτριο Αγρέβη. Μαζί και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κ.Λ. Βόλου κατάφεραν να αναδείξουν την υπηρεσία ως ένα από τα αποδοτικότερα Λιμεναρχεία στο τομέα αντιμετώπισης της μάστιγας των ναρκωτικών.

Δεν ήταν και λίγες οι φορές που ο DORIAN και ο συνοδός του χρειάστηκαν να ταξιδέψουν και σε περιοχές εκτός δικαιοδοσίας προκειμένου να φέρουν εις πέρας, αποστολές συναδέλφων τους που σε αρκετές περιπτώσεις παρουσίασαν σοβαρά στοιχεία επικινδυνότητας. Όλοι γνώριζαν το ρόλο που έπαιξε ο DORIAN στο να θεωρείται το λιμάνι του Βόλου "καθαρό" από κάθε είδους δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών συμβάλλοντας και στην αποτροπή της μεταφοράς τους στα νησιά των Β. Σποράδων.

Για όλους εμάς που σε γνωρίσαμε, συνεργαστήκαμε και μας βοήθησες να γίνουμε αποτελεσματικότεροι θα παραμείνεις για πάντα στη καρδιά μας. Αντίο συνάδελφε DORIAN".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση