GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πασχάλης για τον θάνατο της Μαριάννας Τόλη

«Είναι τραγική η απώλεια της Μαριάννας για εμάς που συνεργαστήκαμε στο ''Μάθημα Σολφέζ''. Ήταν μία εξαιρετική συνεργάτης....

«Είναι τραγική η απώλεια της Μαριάννας για εμάς που συνεργαστήκαμε στο ''Μάθημα Σολφέζ''. Ήταν μία εξαιρετική συνεργάτης. Είμαστε φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι από το 1973», δήλωσε ο φίλος και συνεργάτης της Μαριάννας Τόλη, Πασχάλης.
Ο Πασχάλης υπογράμμισε ότι «ήταν πολύ εργατική , πολύ συνεπής, πολύ υπεύθυνη, πολύ ταλαντούχα και από τους κορμούς της συμμετοχής μας στη eurovision γιατί ήταν η χορογράφος και η ενδυματολόγος μας».
«Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, προσέφερε πάρα πολλά στο θέατρο και τα μικρά παιδιά. Οι παραστάσεις για τα παιδιά της παρέτειναν την ζωή», πρόσθεσε.
Ο Πασχάλης μίλησε για την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της τις προηγούμενες μέρες. «Μίλησα προχθές μαζί της και δεν ήθελε να πάω να τη δω, ήθελε να την θυμόμαστε όπως ήταν . Κρίμα για εμάς, ο Θεός να την αναπαύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση