GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Αξέχαστη η πρεμιέρα σας, σαν την Πορτογαλία στο Euro του 2004 - ΒΙΝΤΕΟ

«Ωραία πρεμιέρα είχατε κάνει. Αξέχαστη κ. Μητσοτάκη, σαν την Πορτογαλία στο Euro του 2004. Πέσατε διάνα», σχολίασε ο πρωθυπουργός ...

«Ωραία πρεμιέρα είχατε κάνει. Αξέχαστη κ. Μητσοτάκη, σαν την Πορτογαλία στο Euro του 2004. Πέσατε διάνα», σχολίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας μια αναφορά από την πρώτη παρέμβαση που είχε κάνει ο κ. Μητσοτάκης ως αρχηγός της ΝΔ στις 26 Ιανουαρίου 2016, στην προ ημερησίας συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Επίσης, ανέφερε ότι «το άλυτο πρόβλημα του ασφαλιστικού όχι μόνο λύθηκε κ. Μητσοτάκη, αλλά λύθηκε και προς όφελος των συνταξιούχων. Έχουμε ένα βιώσιμο και δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα».

Ακόμη, υπογράμμισε ότι «το 2019 ξημερώνει σε λίγες μέρες, κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΄20 και το ‘21 και το ‘22 και το ‘23, και την επόμενη τετραετία. Γιατί οι Έλληνες δεν θα αφήσουν τη χώρα να γυρίσει πίσω στη μνημονιακή λαίλαπα της χρεοκοπίας και της καταστροφής που εσείς φέρατε τον τόπο και θέλει να μας ξαναγυρίσετε εκεί. Δεν θα τα καταφέρετε κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης είπε: "Πράγματι έπεσα έξω στις προβλέψεις, αλλά δεν ξέρω πόσο υπερήφανος αισθάνεστε που είστε ο μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός στην ιστορία των μνημονίων. Αλλά μην βιάζεστε γιατί φοβάμαι πως αλλιώς θα μπει για εσάς το 2019 κι αλλιώς το 2020 γιατί το 2019 είναι έτος εκλογών και ο ελληνικός λαός θα σας δώσει την απάντηση και θα σας στείλει εκεί που σας αξίζει στην αντιπολίτευση" υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση