GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη σημερινή κλήρωση στο Europa League

Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η νίκη με 3-1 επί της Μίλαν έδωσε την πρόκριση στον Ολ...

Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η νίκη με 3-1 επί της Μίλαν έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα στις 14:00 μαθαίνει τον αντίπαλό του για την φάση των «32» του Europa League. Έχοντας τερματίσει ως δεύτερος στον όμιλό του πίσω από την Μπέτις ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κληρωθεί με τους έντεκα πρώτους των άλλων ομίλων και τους τέσσερις καλύτερους τρίτους από το Champions League.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των «ερυθρολεύκων» είναι:

Αρσεναλ

Λεβερκούζεν

Μπενφίκα

Τσέλσι

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ντιναμό Κιέβου

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Γκενκ

Ιντερ

Νάπολι

Σάλτσμπουργκ

Σεβίλλη

Βαλένθια

Βιγιαρεάλ

Ζενίτ

και την 16αδα ολοκληρώνει η Μπέτις η οποία δεν μπορεί να κληρωθεί ο Ολυμπιακός.

Οι 16 ομάδες που θα βρίσκονται στο δεύτερο pot είναι:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Σέλτικ

Μπριζ

Φενέρμπαχτσε

Γαλατασαράι

Κράσνονταρ

Λάτσιο

Μάλμε

Ραπίντ Βιέννης

Ρεν

Σπόρτινγκ

Σαχτάρ

Σλάβια Πράγας

Βικτόρια Πλζεν

Ζυρίχη

και φυσικά ο Ολυμπιακός

Για τη σημερινή κλήρωση ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί: Δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους ομάδες από την ίδια χώρα ή που συνυπήρξαν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση, όπως και ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία για πολιτικούς λόγους. Παράλληλα, η Φενέρμπαχτσε θα δώσει το δικό της πρώτο παιχνίδι εντός έδρας την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου (19:55) για να μην συμπέσει με τη «συμπολίτισσα» Γαλατάσαραϊ, ενώ για τον ίδιο λόγο η Σεβίλλη και η Άρσεναλ θα δώσουν τους δικούς τους επαναληπτικούς την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου (19:00), προκειμένου να μην συμπέσουν με τους αγώνες των Μπέτις και Τσέλσι αντίστοιχα.

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των «32», θα ακολουθήσει κλήρωση στις 22 Φεβρουαρίου για τη φάση των «16», οι αγώνες της οποίας θα γίνουν 7 και 14 Μαρτίου.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση