GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις της Τάμτα για τη συμμετοχή της στη Eurovision- ΒΙΝΤΕΟ

Η Τάμτα στην εκπομπή «Happy Hour» στο ΡΙΚ 1, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό της Eurovision. "Είναι μεγάλη μου χαρ...

Η Τάμτα στην εκπομπή «Happy Hour» στο ΡΙΚ 1, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό της Eurovision.

"Είναι μεγάλη μου χαρά, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είναι τιμή μου και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ΡΙΚ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μου κάνει πρόταση. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να σας κάνουμε όλους περήφανους".

"Είναι ένα καθαρόαιμο ποπ κομμάτι. Είναι σε είδος που εκπροσωπώ όλα αυτά τα χρόνια, από έναν δημιουργό που έχει γράψει παγκόσμιες επιτυχίες. Το άκουσα, το αισθάνθηκα και πάμε μ’ αυτό".

Η Τάμτα επίσης δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πίσω από το τραγούδι βρίσκεται ο Alex P, καθώς και η χορογράφος Sacha Jean-Baptiste. Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκε να συμμετάσχει. Τόνισε επίσης τη συνεργασία της με τον δημιουργό το 2015 στο τραγούδι «Unloved» που προοριζόταν για την Ελλάδα.

Σε ερώτηση που της τέθηκε για το αν την αγχώνει το γεγονός ότι η Κύπρος τα τελευταία χρόνια έχει προκριθεί 8 φορές στον Τελικό της Eurovision, απάντησε χαρακτηριστικά: Δεν μπορώ να πω ότι με αγχώνει. Είναι ένας διαγωνισμός που έχει λίγο άγχος, αλλά ο ενθουσιασμός υπερισχύει σ’ αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω με όλη αυτή την ομάδα, με τη δουλειά που θα κάνουμε, γιατί έχω πολλή όρεξη να δουλέψω γι’ αυτό το πρότζεκτ που θα παρουσιάσουμε, θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Εξαρτώνται όμως πολλά από τις κριτικές επιτροπές και τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση