GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέταξε στα Δαρδανέλια – Σε συναγερμό τα ελληνικά F-16 - BINTEO

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2 πέταξε την Κυριακή (16/12) το μεσημέρι πάνω από τα Δαρδανέλια για μία δοκιμαστική πτήση, κάτι ...

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2 πέταξε την Κυριακή (16/12) το μεσημέρι πάνω από τα Δαρδανέλια για μία δοκιμαστική πτήση, κάτι που έθεσε σε συναγερμό, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, την ελληνική πολεμική αεροπορία, η οποία ‘σήκωσε’ αμέσως F-16 για να το παρακολουθεί.
Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη, η ανταποκρίτρια του SigmaLive, Μαρία Ζαχαράκη, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος θα ενταχθεί στο πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας.
Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος το κατασκευάζει ο γαμπρός του Ερντογάν, Σελτσούκ Μπαϋρακτάρ, ο οποίος έχει παντρευτεί τη μικρή του κόρη, Σουμεγιέ. Φέρει μάλιστα το όνομα της εταιρείας.
Πηγή: sigmalive.com, militaire.gr
Deniz Kuvvetleri'mizin Bayraktar TB2 SİHA'ları Çanakkale'de bugün göreve başladı. Öğleden sonra ilk kalkış ve inişini yaptı.
Vira Bismillah! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 pic.twitter.com/YRiAefNCWO
— Selçuk Bayraktar (@Selcuk) 16 Δεκεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση