GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Folli Follie: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα ασκήθηκε στην οικογένεια Κουτσολιούτσου

Της Άννας Κανδύλη Ποινική δίωξη για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιαννη Δραγάτση στην οικογέ...

Της Άννας Κανδύλη
Ποινική δίωξη για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιαννη Δραγάτση στην οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμα 7 άτομα , που εμπλέκονται στην υπόθεση της Folli Follie. Μετά τη δίωξη τους απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.
Συγκεκριμένα, η δίωξη, στρέφεται κατά του ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσου της συζύγου του Κατερίνας, του γιου τους Γιώργου Κουτσολιούτσου, διευθύνοντα συμβούλου και μέλους του ΔΣ της εταιρείας, τριών μελών του ΔΣ , του οικονομικού διευθυντή, του επικεφαλής του λογιστηρίου, του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τον ισολογισμό (και ) του 2017 και του επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία. Πρόκειται για τα (συνολικά) 10 άτομα για τα οποία ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης είχε ζητήσει από το Δικαστικό Συμβούλιο να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.
Τα πρόσωπα αυτά είχαν κληθεί ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων πριν από λίγες αλλά εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι δεν έπεισαν με τις εξηγήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Κουτσολιούτσου εστίασε σε νομικά θέματα ενώ οι υπόλοιποι 7 φέρονται να επέρριψαν ευθύνες στη διοίκηση της Ασίας και στο γκρουπ του Ομίλου με τις 18 θυγατρικές εταιρείες.
Ο εισαγγελέας πάντως συνεχίζει την έρευνα και για άλλα αδικήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση