GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΕΠΕΚΕΙΝΑ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ μοιάζει αναποφάσιστο στο MEGA...

Της Αδράστειας ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ MEGA...

Της Αδράστειας
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ MEGA...
Το σύστημα μοιάζει αναποφάσιστο στο MEGA.
Σχεδίασε και περίμενε ότι με περίπατο θα υλοποιήσει τους σκοπούς του: να κλείσει το κανάλι, να αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους και το Δημόσιο, να εκμεταλλευτεί το προϊόν χωρίς σημαντικό αντίτιμο και να κλείσει ο κύκλος της συμπεριφοράς του μέσου κατά τα προηγούμενα χρόνια και των περίεργων χειρισμών του χρήματος.
Δεν περίμενε ότι θα έβρισκε μπροστά του την μεγαλύτερη ομάδα εργαζομένων που με την στρατηγική της δήλωσε και δηλώνει καθαρά ότι το κανάλι είναι βιώσιμο και μπορεί να λειτουργήσει, ότι θα υπερασπιστεί την εργασία και τα δικαιώματα των εργαζομένων, ότι ασκήσει τα δικαιώματα της προς κάθε κατεύθυνση ειδικά όταν θεωρεί όσα έχουν γίνει εμπαιγμό και εξαπάτηση του ποινικού δικαίου.
Μπροστά σε όλα αυτά και όσα έχουν εκτυλιχθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων, το σύστημα έχει μείνει άφωνο και πλέον αναποφάσιστο.
Οι δηλώσεις της πλειοψηφίας των εργαζομένων που διεκδικούν νόμιμα και εύλογα πράγματα, ανατρέπουν την στρατηγική που θέλει το κανάλι κλειστό και σε ειδική διαχείριση προς εκποίηση.
Η καθυστέρηση έκδοσης της απόφασης για την ειδική διαχείριση πέραν των ορίων που θέτει ο νόμος, εκφράζει την αδυναμία του συστήματος να απαντήσει κατά τρόπο νόμιμο και πειστικό σε όσα έθεσαν και απέδειξαν οι εργαζόμενοι και οι φορείς πνευματικών δημιουργών που αντιτέθηκαν στην ειδική διαχείριση και κατονόμασαν συμπεριφορές και συμφέροντα.
Οι εργαζόμενοι με την αποφασιστικότητα τους στο να μην αφήσουν τίποτα αναπάντητο και κυρίως να μην περάσουν τα σχέδια των τραπεζών να τους παρακάμψουν είναι αυτοί που έχουν πλέον την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Το σύστημα έκανε ό,τι ήταν να κάνει προκειμένου να φέρει το μαύρο-αίσχος στον ιστορικότερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.
Τώρα που του τέλειωσαν οι κινήσεις θα δεχθεί τα επέκεινα όσων έχει προκαλέσει.
Από "Σίβυλλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση