GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MSR: Η παίκτρια που κέρδισε τα 2.500 ευρώ, η αποχώρηση και τα κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μια Παρασκευή με αποχώρηση στο My Style Rocks Gala. Το concept ήταν το «Wings and Feathers» και είδαμε πολλές διαφορετικές εμ...

Άλλη μια Παρασκευή με αποχώρηση στο My Style Rocks Gala.

Το concept ήταν το «Wings and Feathers» και είδαμε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Κάποιες άρεσαν ενώ κάποιες άλλες όχι. Οι παίκτριες, κρίθηκαν για άλλη μια φορά από τους κριτές, όμως μία δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι.Στην τριάδα με την πιο χαμηλή βαθμολογία βρέθηκαν η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η Τζίνα Δημητρακοπούλου και η Μαρία Λέκα. Από τις συμπαίκτριές της σώθηκε η Μαρία.

Η παίκτρια που δεν θα συνεχίσει το ταξίδι της στο ριάλιτι μόδας όμως, είναι η Τζίνα, η οποία δεν άντεξε, συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα!

Αξίζει να σημειωθεί πως στις τρεις καλύτερες θέσεις με την υψηλότερη βαθμολογία βρέθηκαν η Φωτεινή Τράκα, η Ιωάννα Σιαμπάνη και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, ενώ νικήτρια της βραδιάς ήταν η καινούργια παίκτρια, η Κωνσταντίνα, η οποία πήρε και τα 2.500 ευρώ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή: gossiptv

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση