GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκαλύπτει όσα δεν δείχνουν οι κάμερες - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του παιχνιδιού καθώς και ποιες κοπέλες έχουν στιλίστ...

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του παιχνιδιού καθώς και ποιες κοπέλες έχουν στιλίστα.

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου, που αποχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή από το παιχνίδι, σε βίντεο στο κανάλι της στο YouTube ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κάθε παίκτρια ετοιμάζεται μόνη της σε δωμάτιο πριν κάνει την εμφάνιση της στην εκπομπή και ότι το κάθε γύρισμα για ένα επεισόδιο διαρκεί τέσσερις με πέντε ώρες.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είπε επίσης πως για τις ανάγκες του παιχνιδιού έτρεχε όλη μέρα, ενώ το σύνολο που φορούσε της κόστιζε περίπου 80 ευρώ.

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου αποκάλυψε ότι ήταν εμφανές πως κάποιες συμπαίκτριες της είχαν στιλίστα χωρίς ωστόσο να έχει δει κάτι με τα μάτια της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Gina

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση