GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Δήμου Χαριστέα για το Nomads - ΦΩΤΟ

Ο Δήμος Χαριστέας δεν κατάφερε να προκριθεί και να περάσει στον τελικό του Nomads 2 αλλά δεν πτοήθηκε καθώς η εμπειρία που γνώρισε...

Ο Δήμος Χαριστέας δεν κατάφερε να προκριθεί και να περάσει στον τελικό του Nomads 2 αλλά δεν πτοήθηκε καθώς η εμπειρία που γνώρισε ήταν πρωτόγνωρη όπως είχε δηλώσει.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης «ανέβασε» φωτογραφία του να αγωνίζεται στο Nomads 2 και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Ο παίκτης άφησε πίσω του τη Μαδαγασκάρη και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του περιμένοντας την Πρωτοχρονιά.

«Αυτό που μετράει δεν είναι η επιθυμία σου για να νικήσεις και να πετύχεις. Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά σου να δουλέψεις σκληρά για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου να πετύχεις. #nomads #nomadsmadagascar 2018».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμά του:

Πηγή:gossiptv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση