GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Φακούντο Φερέιρα και οι εναλλακτικές λύσεις για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φακούντο Φερέιρα είναι αυτή τη στιγμή ο «Νο1» στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης. Τα τελευταία 24ωρα δεν έχει ...

Ο Φακούντο Φερέιρα είναι αυτή τη στιγμή ο «Νο1» στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης.

Τα τελευταία 24ωρα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού της Μπενφίκα.

Οι «αετοί» αξιώνουν ένα σημαντικό ποσό (γύρω στα 6 με 7 εκατ. ευρώ) για την παραχώρηση του 27χρονου φορ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων (κυρίως από την Τουρκία).

Η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσέ είναι δύο από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Φερέιρα, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που φαίνεται πως απασχολούν τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον Πορτογάλο Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς και τον Ισπανό Σολδάδο (της Φενέρ), ενώ υπάρχουν και αναφορές για τον Σουηδό Τζον Γκουϊντέτι που είναι υπό παραχώρηση από την Αλαβές.

Χθες στο Λουξεμβούργο υπήρξε δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι ο ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον διεθνή μεσοκυνηγό της Ντουντελάνζ, Σινάνι, τον οποίο παρακολουθούν ομάδες από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση