GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι επίσημο - Πρεμιέρα για το Power of Love την Πρωτοχρονιά

Ο ΣΚΑΪ κάνει την ανατροπή και φέρνει ανήμερα της πρώτης ημέρας του χρόνου, το Power Of Lοve στους δέκτες μας. Είχε γίνει γνωστό τ...

Ο ΣΚΑΪ κάνει την ανατροπή και φέρνει ανήμερα της πρώτης ημέρας του χρόνου, το Power Of Lοve στους δέκτες μας.

Είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες πως το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να ετοιμάσει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι αγάπης τον Ιανουάριο όμως κανείς δεν περίμενε ότι η πρεμιέρα θα γινόταν την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Στις 21,00 της 1ης Ιανουαρίου 2019 λοιπόν, ξεκινάει άλλο ένα ταξίδι φλερτ, έρωτα και αγάπης για επτά νεαρά κορίτσια και επτά γοητευτικά αγόρια που ψάχνουν το ταίρι τους μέσα από το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον περυσινό πρώτο κύκλο του παιχνιδιού είχαν αναδειχθεί νικητές η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο παιχνίδι.

Λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης παρουσίασαν μαζί το παιχνίδι "Σκάσε και κολύμπα". Πριν από λίγους μήνες, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, τραβώντας πλέον χωριστούς δρόμους.

Πηγή: gossiptv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση