Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Χατζηδάκης: Προσπαθούμε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μία πλατιά συμμαχία στην οποία χωράει το Ποτάμι

Share it:
“Θεωρώ ότι μία αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να περιλάβει όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις” είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
“Εγώ νομίζω ότι θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον κ. Θεοδωράκη, το Ποτάμι συνολικά. Βεβαίως είναι δικός τους λογαριασμός τι θα κάνουν. Πιστεύω ότι πρέπει να στείλουμε το μήνυμα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι το παλεύουμε με έναν διαφορετικό τρόπο, με ευρύτερες και νέες δυνάμεις, έτσι ώστε η χώρα να πετύχει τον τελικό στόχο που είναι να εκπλήξει ευχάριστα και εδώ και έξω και να κερδίσει τη μάχη” σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε:
“Δεν μπορείς να περιμένεις από ένα διαφορετικό κόμμα να συμπίπτει στα πάντα. Αλλά, από την άλλη πλευρά πρέπει να δημιουργήσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα κοινούς παρονομαστές, να μην ψάχνουμε μόνο αυτά τα οποία μας χωρίζουν, αλλά και αυτά τα οποία μας ενώνουν... Δεν μπορούμε να τους πούμε εμείς τι θα κάνουν. Το Ποτάμι ειδικά έχει δεκάδες στελέχη τα οποία είναι πραγματικά αξιόλογα και τα οποία θα ήταν χρήσιμα στην προσπάθεια για την ανάταξη της οικονομίας και του τόπου συνολικά. Δεν είμαστε σε διαπραγματεύσεις, προσπαθούμε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μία πλατιά μεταρρυθμιστική συμμαχία στην οποία χωράει το Ποτάμι”.
“Παρότι η Ελλάδα είναι μέσα στην Ευρωζώνη και υποτίθεται εφαρμόζει ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, είναι μία χώρα που έχει φτάσει να είναι πρώτη στην αύξηση της φορολογίας, τελευταία στην ανάπτυξη στον πίνακα τον συγκριτικό που είχε βγει πρόσφατα της Ευρωζώνης και σε επίπεδο επενδύσεων είμαστε στο 1/3 των επενδύσεων που είχαμε το 2007. Αυτό δεν ξέρω πώς το βαπτίζει κανείς, αλλά πάντως είναι μία εξαιρετικά αρνητική εικόνα. Αυτή η εικόνα πρέπει να αλλάξει και η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να τα καταφέρει γιατί δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις. Είναι μία κυβέρνηση στην καλύτερη περίπτωση που σέρνεται και θα σέρνεται”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης.
Αναφερόμενος στο βιβλίο του με τίτλο «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις: Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “το βιβλίο αυτό είναι επικεντρωμένο στις μεταρρυθμίσεις, είναι αν θέλετε το δικό μου προσωπικό παρατηρητήριο μεταρρυθμίσεων. Τι είδα από μακριά και από κοντά στο συγκεκριμένο πεδίο, είτε ως ευρωβουλευτής, είτε ως βουλευτής, είτε ως υπουργός.”
Ακούστε το ηχητικό:
Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Άλλαξε καριέρα τώρα - Κάνε το τεστ και μάθε ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει

Είστε ικανοποιημένοι από το επάγγελμα που κάνετε; Έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το επάγγελμα που σας ταιριάζει; Απαντήστε σε αυτό τεστ και ...