GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάφας για την επίθεση στον ΣΚΑΪ: Τέτοιες ενέργειες στρέφονται ενάντια στην κυβέρνηση

“Όταν υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι και για τη Δημοκρατία εκεί το μέτωπο του δημοκρατικού τόξου, χωρίς καμία εξαίρεση, πρέπει να είναι αρραγ...

“Όταν υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι και για τη Δημοκρατία εκεί το μέτωπο του δημοκρατικού τόξου, χωρίς καμία εξαίρεση, πρέπει να είναι αρραγές”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Ήταν λίγο λυπηρό χθες, μία στιγμή που όλος ο πολιτικός κόσμος, ο δημοσιογραφικός, όλοι μας με μία φωνή, με μία κουβέντα να σταθούμε μόνο απέναντι σε αυτό το τρομοκρατικό, το δολοφονικό χτύπημα των δειλών, των θρασύδειλων τύπων είχαμε κάποιες παρενέργειες που δεν ήταν της στιγμής. Όταν υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι και για τη Δημοκρατία εκεί το μέτωπο του δημοκρατικού τόξου, χωρίς καμία εξαίρεση, πρέπει να είναι αρραγές” ανέφερε ο κ. Μπαλάφας και πρόσθεσε:
“Αν είναι κάποιος καθαρά, ανοιχτά και έμπρακτα εναντίον τέτοιων φαινομένων είμαστε εμείς. Από αυτή την άποψη τέτοιες ενέργειες στρέφονται ενάντια στην παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ, των δυνάμεων αυτής της Αριστεράς, την κυβέρνηση”.
Αναφερόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τη συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε μεταξύ άλλων: “Αντικειμενικά η υπόθεση αυτή, που άπτεται ενός ζητήματος εθνικών διαστάσεων, με το Μακεδονικό που κακοφόρμιζε μια πληγή και προσπαθούμε με έναν τρόπο συμβατό, με τα συμφέροντα και της χώρας μας και με μία λογική υγιούς πατριωτισμού και όχι πατριδοκαπηλίας να το αντιμετωπίσουμε. Στη συμφωνία των Πρεσπών ήταν δεδομένη η διαφωνία του κ. Καμμένου. Το γεγονός είναι ότι στο ζήτημα αυτό δεν υπήρχε κανενός είδους προσυνεννόηση, προσυμφωνία... Η πλευρά του κ. Καμμένου, το κόμμα του κ. Καμμένου σε αυτό το ζήτημα είχε διαφορετική στάση. Σαν άποψη είναι σεβαστή” προσθέτοντας ότι:
“Η διαφωνία μου με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι ότι διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών, αυτό θα μπορούσε να πει κανείς είναι δικαίωμα του, είναι ότι με το κόμμα του μπροστά η εθνική γραμμή ήταν σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, τώρα το κάνει ολίγον ‘γαργάρα’”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση