GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεγκέρογλου: Επιζήμια η συμφωνία των Πρεσπών - Αυτά που φοβόμασταν ότι θα εμφανιστούν μεσοπρόθεσμα ήρθαν άμεσα

Στη συμφωνία των Πρεσπών αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας ...

Στη συμφωνία των Πρεσπών αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Εμείς λέμε ότι εξαρχής ήταν πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες να επιτευχθεί μια καλή συμφωνία και μπορούσαμε να την πετύχουμε. Αυτό δυστυχώς δεν επετεύχθη, δεν αξιοποιήθηκαν οι καλές συνθήκες γιατί ουσιαστικά δεν υπήρξε ο κατάλληλος χειρισμός των διαπραγματεύσεων από την πλευρά της Ελλάδας. Και έτσι είχαμε τρία - τέσσερα αρνητικά, που καθιστούν τη συμφωνία επιζήμια με την έννοια ότι δεν κλείνουν τα εκκρεμή θέματα αλλά ανοίγουν νέα” σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε:
“Αποκαλύφθηκε ότι αυτά τα οποία φοβόμασταν είναι μια πραγματικότητα και όχι τόσο μακριά. Εμείς λέγαμε ότι θα εμφανιστούν μεσοπρόθεσμα, αλλά αυτά ήρθαν άμεσα. Αν το γάλα είναι λευκό και το λέτε και οι δύο, δεν σημαίνει ότι και σε όλα τα άλλα μοιάζετε, απλώς λέτε την αλήθεια και οι δύο στο συγκεκριμένο”.
Στο ερώτημα εάν θα γίνουν πρόωρες εκλογές ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απάντησε μεταξύ άλλων: “Πρόωρες εκλογές μπορούν να γίνουν από τον Φεβρουάριο και μετά. Αν θέλετε να το ποσοτικοποιήσω, προσωπικά λέω ότι έχει 35% πιθανότητες και 65% έχει να πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο. Δεν νομίζω ότι θα είναι η αιτία η συμφωνία γιατί ο Καμμένος είναι απόλυτα ταυτισμένος, ψηφίζει τα πάντα. Ο ίδιος και δύο βουλευτές του μπορεί να μην ψηφίσουν αλλά οι υπόλοιποι θα ψηφίσουν και η πλειοψηφία νομίζω ότι υπάρχει για το Σκοπιανό” σημειώνοντας ότι “πρώτα μας έλεγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάναμε μια παρά φύσιν συνεργασία με τον κ. Καμμένο για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, μετά τις 20 Αυγούστου ούτε αυτό το επιχείρημα υπάρχει. Επομένως είναι άλλο, η αγάπη για την εξουσία. Και νομίζω ότι σε αυτό τα πάνε πάρα πολύ καλά, συνεργάζονται και βρίσκουν τρόπο με τον οποίο δεν θα διαταραχθεί η παραμονή στην εξουσία”.
“Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή γραμμής. Εάν δεν επιτευχθεί αλλαγή γραμμής στην Ελλάδα όποιοι και να κυβερνούν τα πράγματα θα είναι ίδια... Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής με εθνική συνεννόηση και αυτό σημαίνει ισχυρό Κίνημα Αλλαγής” ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση