GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων στον Realfm 97,8: Πρέπει να δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

“Οι συνάδελφοι εφοριακοί δίνουν μία μάχη σε όλες τις Εφορίες της χώρας γιατί οι συμπολίτες μας πηγαίνουν να καταθέσουν πινακίδες, ...

“Οι συνάδελφοι εφοριακοί δίνουν μία μάχη σε όλες τις Εφορίες της χώρας γιατί οι συμπολίτες μας πηγαίνουν να καταθέσουν πινακίδες, γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων Βασίλης Σπανάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Σήμερα, πάνω από 111.000 πινακίδες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έχουν κατατεθεί. Ο αριθμός είναι αυξημένος ελαφρά σε σχέση με πέρσι”, σημείωσε ο κ. Σπανάκης.

“Υπάρχει το πρόστιμο των τελών κυκλοφορίας, δηλαδή πρέπει να δώσουμε το 100% ως πρόστιμο των τελών κυκλοφορίας. Εμένα η προσωπική μου μου πρόταση είναι να καταργηθεί το πρόστιμο και να γίνει εφαρμογή τόκου, όπως γίνεται στην εκπρόθεσμη καταβολή οποιουδήποτε φόρου”, ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων και πρόσθεσε:

“Πρέπει να δοθεί παράταση το συντομότερο δυνατόν στα τέλη κυκλοφορίας. Διότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ουρές, υπάρχει μία κατάσταση βεβαρυμμένη στις Εφορίες, ο κόσμος ταλαιπωρείται, ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι. Δεν υπάρχει λόγος, λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018 να μπαίνουμε σε αυτή την κατάσταση”.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση