GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταμάτης: Η στοχοποίηση ΜΜΕ και προσώπων μπορεί να δημιουργήσει παρατράγουδα για τη Δημοκρατία

“Είναι ένα χτύπημα εναντίον της Δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας. Η στοχοποίηση ΜΜΕ και προσώπων μπορεί να δημιουργήσει παρατράγουδα γι...

“Είναι ένα χτύπημα εναντίον της Δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας. Η στοχοποίηση ΜΜΕ και προσώπων μπορεί να δημιουργήσει παρατράγουδα για την Δημοκρατία και αυτό πρέπει να το σκεφτούν αυτοί που ασκούν αυτού του είδους την πολιτική”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται από πλευράς κυβέρνησης η άσκηση του κυβερνητικού έργου ιδιαίτερα στα θέματα ασφάλειας και δράσεων που αγγίζουν τρομοκρατικές ενέργειες, αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις κάποιοι να εκδηλώνουν αυτή την αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Η ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση δημιουργεί συνθήκες, όπως και η στοχοποίηση”, δήλωσε ο κ. Σταμάτης.
“Ουδέποτε η ΝΔ κατεφέρθη εναντίον ιδιωτικών σταθμών και δημοσιογράφων όταν ήταν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, παρά το γεγονός ότι είχε δεχθεί επικρίσεις πολλές φορές άδικες... Ασφαλώς πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Το ζήτημα είναι ποιος ξεκίνησε αυτό τον πόλεμο και ποιος τον συντηρεί. Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας μιλώντας για πρώτη φορά λέει ‘ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν’ αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι ένα σύνθημα για συγκεκριμένες συμπεριφορές. Εδώ και μήνες γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι η ΝΔ θα κάνει το σχέδιό της και ότι τη συγκεκριμένη μέρα ο αρχηγός του κόμματος θα εκφωνήσει τον λόγο του όπως γίνεται σε όλα τα κόμματα, εκείνη την ημέρα βρήκε να κάνει αντισυγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας. Είναι μία προκλητική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά και αποτυχημένη βέβαια” σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:
“Αυτοί που φαίνεται να έχουν τάσεις να μην παραδώσουν ομαλά εξουσία είναι οι κυβερνώντες. Γιατί δεν βλέπουμε στη συμπεριφορά τους τα στοιχεία εκείνα που θα ήθελαν ομαλά να εξελιχθεί η πολιτική ζωή του τόπου”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση