GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπόλαρης για τις δηλώσεις Ζάεφ: Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω

“Οι γείτονες έχουν αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις, εάν αυτές τις υποχρεώσεις τις εκπληρώσουν απροφάσιστα, χωρίς λανθασμένες ή αυθαίρετες ερ...

“Οι γείτονες έχουν αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις, εάν αυτές τις υποχρεώσεις τις εκπληρώσουν απροφάσιστα, χωρίς λανθασμένες ή αυθαίρετες ερμηνείες, εμείς τις διεθνείς υποχρεώσεις θα τις τηρήσουμε”, είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Παρακολουθούμε καθημερινά το τι συμβαίνει, καταγράφεται και δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Υπήρξε παρέμβαση από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, έγινε ενημέρωση στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δεν μένει τίποτα ασχολίαστο, δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω... Παρακολουθούμε για να στηρίζουμε τα συμφέροντα της χώρας και του ελληνικού λαού με σεβασμό στη ιστορία μας και στη διαχρονία μας. Η ανάγνωση από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι το ίδιο αυθαίρετη και εσφαλμένη όσο και του κ. Ζάεφ. Ας βγουν να πουν άρθρα από τα οποία προκύπτει ότι στη συμφωνία των Πρεσπών υπάρχουν αναφορές στα ζητήματα της γλώσσας, καμία” σημείωσε ο κ. Μπόλαρης και πρόσθεσε:
“Είμαστε στο καθήκον, παρακολουθούμε καθημερινά και δρούμε ενημερώνοντας τους πάντες χωρίς να κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω... Εγώ καταλαβαίνω ότι κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν πρώτο θέμα στην ατζέντα την παραπληροφόρηση για το ζήτημα. Όποιος έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, όποιος ξέρει ποιες είναι οι ρίζες του και πατά γερά στα πόδια του, στην ιστορία του, στον πολιτισμό του, στη φιλοσοφία του, όποιος ξέρει τι σημαίνει η Ελλάδα και η παρουσία της σε αυτή τη δύσκολη γεωπολιτική αλλά προκλητική περιοχή, τότε αντιμετωπίζει το μέλλον, το σήμερα για εμάς το αύριο για τα παιδιά μας με αποφασιστικότητα, με θέληση και με στρατηγική. Αυτά η κυβέρνηση τα εκδηλώνει με απόλυτη σοβαρότητα”.
“Πρόκειται για μία εξόχως προβληματική από πλευράς ποινικού δικαίου υπόθεση, αυτό είναι καταφανέστατο. Περιμένουμε τις ενέργειες της Δικαιοσύνης, η οποία έχει τον φάκελο και θα πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών αναφερόμενος στο κύκλωμα χρυσού, σημειώνοντας ότι “ο Πρωθυπουργός στη Βουλή αναφέρθηκε στην ουσία της υπόθεσης, και η ουσία της υπόθεσης είναι εξόχως προβληματική από ποινικής πλευράς. Αυτό το οποίο έγινε ξεπερνούσε τα εσκαμμένα και για αυτό ο ελληνικός λαός περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση