GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία: Πετάνε στον δρόμο τον σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας

Πετάνε στο δρόμο το σύλλογο από το Ελληνικό, καταγγέλλει στον Realfm 97.8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή η πρόεδρος του συλλόγου ατόμων...

Πετάνε στο δρόμο το σύλλογο από το Ελληνικό, καταγγέλλει στον Realfm 97.8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή η πρόεδρος του συλλόγου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Βάσω Μαράκα.
Σύμφωνα με την κ. Μαράκα, «βρεθήκαμε άστεγοι γιατί έχει φροντίσει το επίσημο κράτος να γίνει ρύθμιση για τους δύο συλλόγους και όχι για εμάς. Είδαμε ότι μας άφησαν απ΄έξω. Με απόφαση του το κράτος, αφήνει δύο συλλόγους μέσα στο χώρο του Ελληνικού και διώχνει άλλους δύο με σκοπό να δημιουργηθεί μία διαίρεση».
Η κ. Μαράκα τόνισε: «όπου πήγαμε, μας είπαν δεν σας ξέρουμε. Απορώ γιατί δεν μας ξέρουν, με δύο χιλιάδες μέλη, με το έργο που κάνουμε. Θέλουμε να παραμείνουμε στον χώρο μέχρι να γίνουν τα καινούρια κτίρια που θα κάνει η κατασκευάστρια εταιρεία. Το βάρος το ρίχνω σε αυτούς που δεν έδωσαν τα στοιχεία μας».
«Θέλουμε να μπούμε και εμείς στη ρύθμιση που ισχύει και επίσημα την κατοχύρωση που υπάρχει στους δύο άλλους φορείς», πρόσθεσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση