GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρανιδιώτης: Αυτονόητη η καταδίκη της επίθεσης στον ΣΚΑΪ - Απαράδεκτες όποιες δηλώσεις έχουν αστερίσκους και υποσημειώσεις

"Αυτονόητη η καταδίκη (σ.σ. για την επίθεση στον ΣΚΑΪ) για αυτό που λέω πάντα και είναι βασική θέση της Νέας Δεξιάς ότι στη Δημοκρατ...

"Αυτονόητη η καταδίκη (σ.σ. για την επίθεση στον ΣΚΑΪ) για αυτό που λέω πάντα και είναι βασική θέση της Νέας Δεξιάς ότι στη Δημοκρατική Πολιτεία το μονοπώλιο της βίας ανήκει μόνο στα όργανα του κράτους όταν εφαρμόζουν τους νόμους, όταν κυνηγάνε τον κλέφτη και τον τρομοκράτη όταν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους νόμους " δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Θεωρώ απαράδεκτες όποιες δηλώσεις έχουν αστερίσκους και υποσημειώσεις. Άκουσα τη δήλωση της κ. Γεροβασίλη, η οποία βρήκε αφορμή να μιλήσει για φασισμό, δηλαδή βάζουν βόμβα κάποιοι που κατά κανόνα στην Ελλάδα είναι ακροαριστεροί ή αναρχικοί τέλος πάντων, και εκείνη βρίσκει αφορμή να κάνει πάσα να μιλήσει για φασισμό. Αυτό είναι στην ουσία μια υποσημείωση" συμπλήρωσε.
"Στην πολιτική δεν μπορείς να πεις το ποτέ εύκολα, αλλά με βάση τα σημερινά δεδομένα θα έχουμε αυτόνομη πορεία" σχολίασε.
"Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πάντα με τη θέση της ηγεσίας, σας θυμίζω ότι όταν είχαν βγάλει το απαγορευτικό για τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια, το πήραν βέβαια αμέσως πίσω από την αντίδραση του κόσμου, είχε βγει για να εξηγήσει γιατί δεν θα πάει στο συλλαλητήριο" τόνισε.
"Αρμόδιοι για να κρίνουν τη θέση Καμμένου είναι αυτοί που κάνουν κριτική στις επιθεωρήσεις του θεάτρου. Εγώ, πλέον δεν μπορώ να παρακολουθήσω, έχω μεγάλη δυσκολία, πρέπει να είμαστε στον πέμπτο τόμο, στην 84η παραίτηση. Τώρα καλεί τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να σταματήσουν τη συμφωνία, που ο ίδιος θα μπορούσε να σταματήσει απλά και μόνο αν έλεγε θα αποσύρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση. Αφού την άφησε να περάσει, τώρα ζητάει να την σταματήσουν κάποιοι άλλοι" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση