GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεδίκογλου: Ο κ. Τσίπρας ήρθε να πει ότι είναι ο Άγιος Βασίλης

“Αυτό που είδαμε χθες, που δεν είχε προηγούμενο ήταν η προσπάθεια του Πρωθυπουργού και μάλιστα δύο φορές να διαστρεβλώσει δηλώσεις είτε π...

“Αυτό που είδαμε χθες, που δεν είχε προηγούμενο ήταν η προσπάθεια του Πρωθυπουργού και μάλιστα δύο φορές να διαστρεβλώσει δηλώσεις είτε παρισταμένων, είτε σχετικά με συμβάντα που υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες” είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Αναφέρομαι στη δήλωση του κ. Χατζηδάκη στη διάρκεια της συνεδρίασης με τον Επίτροπο κ. Μοσκοβισί και στη φερόμενη ως δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία δεν ίσχυε ποτέ και αυτό τόλμησε να το κάνει την ώρα που μιλούσε για fake news. Αυτό ήταν η αποθέωση του παραλογισμού και ενδεικτικό του πνεύματος που θα κυριαρχήσει από πλευράς του κ.Τσίπρα στην επικείμενη εκλογική περίοδο” δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.
“Αυτό που ήρθε ο κ.Τσίπρας να πει είναι ότι: ‘είμαι ο Άγιος Βασίλης, χειροκροτήστε με γιατί αναστέλλω την περικοπή που εγώ είχα ψηφίσει και που είχα αρνηθεί να καταψηφίσω και που είχα αρνηθεί να καταργήσω το καλοκαίρι όταν είχαν υποβάλει τροπολογία σχετική τόσο η ΝΔ όσο και το ΚΙΝΑΛ. Και τώρα που το φέρνω θέλω να με χειροκροτήσετε και να ξεχάσετε ότι σας έχω στοιχίσει 100 δισ. ευρώ το 2015 και να ξεχάσετε τη διάλυση της οικονομίας, την εξολόθρευση της μεσαίες τάξης, ότι η Ελλάδα της παραγωγής και της εργασίας βαρυγκωμά, να ξεχάσετε ότι έχω κάνει ένα στρατό στο δημόσιο που σας στοιχίζει 2 δισ. ευρώ τον χρόνο παραπάνω’. Όσο έχουν τις συμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία επιβάρυνση του προϋπολογισμού κατά 2 δισ. ευρώ που επισημαίνω είναι όλος ο ΕΝΦΙΑ. Όλος ο ΕΝΦΙΑ πηγαίνει για τους μετακλητούς και τους συμβασιούχους του ΣΥΡΙΖΑ” σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:
“Εμείς είχαμε ένα μείγμα περίπου 50%-50%, μειώσεις δαπανών και αυξήσεις φόρων. Εδώ φτάσαμε σε ένα άλλο μοντέλο που είναι 90% αυξήσεις φόρων και σχεδόν καθόλου περικοπές δαπανών... Υπάρχουν περιθώρια εξυγίανσης, υπάρχουν περιθώρια περιστολής δαπανών χωρίς απολύσεις”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση