GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταθλητής τένις με αμαξίδιο: Μου έκοψαν το επίδομα για ενάμιση χρόνο και δεν μπορούσα να ζήσω

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ΑμεΑ αλλά και τη στάση της Πολιτείας απέναντί τους μίλησε στον Realfm 97.8 και την εκπ...

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ΑμεΑ αλλά και τη στάση της Πολιτείας απέναντί τους μίλησε στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο πρωταθλητής στο τένις με αναπηρικό αμαξίδιο Στέφανος Διαμαντής.
«Μας αντιμετωπίζουν όπως όλους τους άλλους, με κανέναν σεβασμό. Δεν υπάρχουν διαφορετικά πράγματα σε έναν που περπατάει ή σε έναν που ''τσουλάει''. Βάζουν στο πεζοδρόμιο έξω από τις πολυκατοικίες ''μην παρκάρετε'' για να παρκάρουν οι ένοικοι. Έχω δει αναπήρους να παρκάρουν σε ράμπες, αμάξια της αστυνομίας να παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων, πολιτικό στη Λάρισα να παρκάρει τα δύο οχήματά του σε αναπηρική θέση», δήλωσε ο κ. Διαμαντής .
«Οι πρώτοι που φταίμε είμαστε εμείς γιατί δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό και έπεται η αστυνομία ή η δημοτική αστυνομία που έχει καταργηθεί. Αν ένα μήνα η αστυνομία κάνει σωστά τη δουλειά της, δεν πρόκειται κανείς να παρκάρει ξανά πάνω σε πεζοδρόμιο», πρόσθεσε.
Αναφορικά με τις παροχές του κράτους και τα επιδόματα αναπηρίας, ο πρωταθλητής τένις με αναπηρικό αμαξίδιο επισήμανε ότι «το 2012 μου έκοψαν το επίδομα για ενάμιση χρόνο και πριν από δύο εβδομάδες μου ζήτησαν ξανά χαρτιά για το αν είμαι ανάπηρος. Δεν μπορώ να καταλάβω, από το 2012 μέχρι σήμερα έχω σηκωθεί ή εκείνος που έχει κομμένο το πόδι του θα φυτρώσει; Για ενάμιση χρόνο μου είχαν κόψει το επίδομα και δεν μπορούσα να ζήσω. Αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι μου για να ζήσω με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Και τώρα μου ζητούν πάλι χαρτιά για να αποδείξω ότι ... δεν είμαι ελέφαντας».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση