GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρύτανης του ΕΚΠΑ για τον Ραδιομαραθώνιο για το Σωματείο "Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο"

Ο Πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θανάσης Δημόπουλος μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη κ...

Ο Πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θανάσης Δημόπουλος μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει ο σταθμός μέσα από την συχνότητα του για το Σωματείο ‘Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο’.
“Είναι μία πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία, μία πάρα πολύ σημαντική δράση να βοηθήσουμε όλη την ‘Ελπίδα’ και την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη που όπως ξέρουμε το 1990 σε δύσκολες συνθήκες και πολύ πρωτοποριακά ξεκίνησε η μονάδα μεταμόσχευσης μυελού για τα παιδάκια που πήγαιναν όλα στο εξωτερικό, αναπτύχθηκε ο ξενώνας και από το 2010 λειτουργεί αυτό το πρότυπο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δημόπουλος και πρόσθεσε:
“Ο λόγος που γίνεται αυτή η κινητοποίηση, και θέλουμε τη συμβολή όλων, είναι διότι υπάρχει μία σημαντική προσπάθεια για αναβάθμιση της κλινικής αντιμετώπισης αυτών των νεαρών ασθενών με μηχανήματα αυτοποιημένης διάλυσης και χορήγησης χημειοθεραπειών, με δυνατότητα ανάπτυξης ηλεκτρονικών φακέλων τα οποία θα μπορεί να επικοινωνούν και με άλλα κέντρα στο εξωτερικό”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση