GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones δηλώνει ότι... περίπου έκοψε το ποτό

Ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, το όνομα του οποίου έγινε συνώνυμο των υπερβολών, των ναρκωτικών και του σεξ ανα...

Ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, το όνομα του οποίου έγινε συνώνυμο των υπερβολών, των ναρκωτικών και του σεξ ανακοίνωσε ότι έκοψε το αλκοόλ... ή περίπου.

"Ήταν καιρός να σταματήσω", είπε ο 74χρονος μουσικός, που είναι γνωστό ότι λατρεύει το ουίσκι, σε συνέντευξή του στο Rolling Stone.

"Πάει ένας χρόνος τώρα. Είχα βαρεθεί. Δεν βλέπω κάποια διαφορά", υπογράμμισε.

Πάντως, ο φίλος και συνάδελφός του Ρόνι Γουντ, που και ο ίδιος σταμάτησε να πίνει αλκοόλ από το 2010, είπε ότι πλέον ο Ρίτσαρντς είναι πιο "μειλίχιος". "Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του. Είναι ανοιχτός σε περισσότερες ιδέες", είπε.

Ο Ρίτσαρντς, που στο παρελθόν έχει συλληφθεί πολλές φορές για κατοχή ναρκωτικών, παραδέχτηκε ότι δεν έκοψε το ποτό με το μαχαίρι. "Καμιά φορά πίνει μια μπίρα ή ένα ποτήρι κρασί" παραδέχτηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση