GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν είναι πλέον μαζί. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος χώρισαν έπ...

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν είναι πλέον μαζί.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος χώρισαν έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πάρη, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν κρυφή για πολύ καιρό την απόφαση τους.

“Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μάς συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την παράσταση ‘Η φαλακρή τραγουδίστρια’ στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όσο για την αιτία του χωρισμού τους, δεν την αποκάλυψε, δείχνοντας ότι δεν ήθελε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα. Όπως διευκρίνισε δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είναι συνάδελφοι. “Το ότι είμαστε και οι δύο στην ίδια δουλειά, πάντοτε λειτουργούσε θετικά σε εμάς”, σχολίασε.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος παντρεύτηκαν το 2009 έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους έχουν αποφασίσει να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση