GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικό αδιέξοδο στις ΗΠΑ - Παρατείνεται μέχρι την επόμενη βδομάδα το «shutdown»

Απέτυχαν εκ νέου  οι διαπραγματεύσεις Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για να δοθεί τέλος στην αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του ομοσπονδ...

Απέτυχαν εκ νέου  οι διαπραγματεύσεις Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για να δοθεί τέλος στην αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του ομοσπονδιακού κράτους, η οποία θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι την άλλη εβδομάδα.
Έπειτα από μια ολιγόλεπτη συνεδρίαση, η Γερουσία αποφάσισε ομόφωνα να διακόψει τις εργασίες της μέχρι την Δευτέρα 10:00, τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδας) και να επανέλθει στην εξέταση του νόμου περί του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου από τις 16:00 τοπική ώρα (23:00 ώρα Ελλάδας).
Το αδιέξοδο που έχει προκαλέσει η χρηματοδότηση του τείχους που θέλει ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να εγερθεί στα νότια σύνορα της χώρας του με το Μεξικό, έχει οδηγήσει σε μερική παράλυση το ομοσπονδιακό κράτος επί 6 μέρες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση