GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Texas Poker τους κόστισε ακριβά - Έκαναν Χριστούγεννα στα κρατητήρια

Χριστούγεννα στα… κρατητήρια έκαναν 20 άτομα που συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές του τόπου την ώρα που έπαιζαν «Texas Poker» ...

Χριστούγεννα στα… κρατητήρια έκαναν 20 άτομα που συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές του τόπου την ώρα που έπαιζαν «Texas Poker» σε επιχείρηση του Ηρακλείου.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν άνδρες της αστυνομίας, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν, πραγματοποίησαν «έφοδο» σε επιχείρηση 50χρονου στο Ηράκλειο.

Εκεί οι αρχές διαπίστωσαν πως υπήρχε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου 20 άτομα έπαιζαν «Texas Poker» με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.185 ευρώ, 295 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και δύο τράπουλες .

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες , θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΠΗΓΗ:cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση