GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχος ο Σμπώκος για την υπόθεση των TOR-M1

Την ενοχή των τριών εκ των πέντε κατηγορουμένων για την υπόθεση των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1, αποφάσισε το Τριμελές Εφετ...

Την ενοχή των τριών εκ των πέντε κατηγορουμένων για την υπόθεση των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Έπειτα από 72 συνεδριάσεις και 2,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας οι δικαστές έκριναν ενόχους τον πρώην Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο, τον χρηματιστή Πέτρο Χριστοδουλίδη και τον εμφανιζόμενο ως διαχειριστή της off shore Clavis Γιώργο Καμάρη για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος . Αντιθέτως, αθώους κήρυξαν τον επίσης χρηματιστή Γιώργο Χριστοδουλίδη και τον επιχειρηματία Πανό Γερμανό.
Σύμφωνα με την κατηγορία, διακινήθηκε «μαύρο» χρήμα περίπου 90 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η σύμβαση των Tor M1 στην ρωσική εταιρεία ΑΝΤΕΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση