GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση των TOR M1

Με αφορμή την απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση των TOR M1, ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «η εξέλι...

Με αφορμή την απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση των TOR M1, ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο αποδεικνύει το αβάσιμο της τότε κατηγορίας με βάση την οποία καταδικάστηκα, αλλά ανατρέπει και το σκηνικό που στήθηκε την εποχή εκείνη, το οποίο οδήγησε στην ποινική μου δίωξη και στον πολιτικό μου αφανισμό».

Ολόκληρη η δήλωση Ακη Τσοχατζόπουλου:

Επί έξι χρόνια, προσπαθώ μάταια, να πείσω την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι δεν δωροδοκήθηκα. Έπρεπε να περιμένω μέχρι χθες, οπότε ανακοινώθηκε επίσημα, ότι ο πρώην Εισαγγελέας Μόσχας , κ. Ακίμοβ Στάνισλαβ, τόσο στην από 31.1.2018, ενώπιον Συμβολαιογράφου κατάθεσή του, όσο και ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, επιβεβαίωσε ότι «…τα 17 εμβάσματα που εστάλησαν από τη ρώσικη πλευρά από τον Ιούνιο του 1999 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2000 στους ελβετικούς λογαριασμούς της εταιρείας Pengel Enterprises Ltd, δεν αφορούν την επίμαχη σύμβαση για τους ρωσικούς πυραύλους TOR M1». Τα παραπάνω ευρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του dikastiko.gr.

Η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο αποδεικνύει το αβάσιμο της τότε κατηγορίας με βάση την οποία καταδικάστηκα, αλλά ανατρέπει και το σκηνικό που στήθηκε την εποχή εκείνη, το οποίο οδήγησε στην ποινική μου δίωξη και στον πολιτικό μου αφανισμό.

Είναι στοιχεία ατράνταχτα, τα οποία προϋπήρχαν, αλλά αγνοήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος και τα οποία, όμως, μπορούν να οδηγήσουν σε εξελίξεις.

Ευχαριστούμε θερμά, το dikastiko.gr που τα ανέδειξε και έτσι λάβαμε γνώση τους , τόσο εμείς, όσο και οι φυσικοί μας Δικαστές.

Αθήνα 12/12/2018

Άκης Τσοχατζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση